01 09 1969 Henrikstadmann Vant i Tipping

Henrikstadmann vant med 7 rette i tipping lørdag kveld den 30. august.

En 57 år gammel mann fra Henrikstad fikk lørdag klokken halv åtte beskjed om at han var den heldig vinneren av ukens hovedpremie på kr 20 000.

Arve Solhaugen trodde først at noen hadde ringt feil nummer da han fikk høre den uventede nyheten fra Norsk Tipping i telefonrøret.

-Er dette en spøk, har jeg virkelig vunnet? spurte han. Men etterhvert ble Arve mer og mer overbevist om at dette faktisk var tilfellet. Etter å ha levert tippekuponger aktivt siden 1950 skulle han nå for første gang bli den heldige vinneren av hovedpremien. Dette er også en historisk dag, fordi Arve er den første i Henrikstad som har klart å vinne hovedpremien i tipping noen gang.

Arve jobber til daglig som baker og sier han pleier å spille. Han er i dag veldig glad og overrasket over den gledelige nyheten.

Han leverte tippekupongen på Østegren kolonial og koisk i Henrikstad sentrum fredag ettermiddag etter arbeidstid, tallrekken var 17-4-20-1-5-7-8. - Det er de samme tallene jeg har brukt de siste 17 årene. Selv om sjansen er liten, har jeg aldri gitt opp håpet på muligheten for å vinne den helt store gevinsten.

- Dette er helt utrolig. Det meste jeg hadde vunnet tidligere er 50 kroner. Jeg har 2 voksne barn og 3 barnebarn - ja dette skal feires, nå blir det nedbetaling av lån og store pakker under treet til jul. Selv om det ennå er lenge til jul, ser det ikke ut som det setter noen stopper for gleden til 57-åringen som har bodd hele livet sitt i Henrikstad.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License